Acupunctuur Medemblik - DoorBraak

Gastenboek

Laat een bericht achter in ons gastenboek.

Reactieformulier

Na bijna een jaar met regelmatig opvlammende jicht, wat gepaard ging met veel pijn , en medicijnen op doktersadvies ( die dus niet voldoende werkten) kwam ik op het idee om naar Arnoud te gaan voor acupunctuur.
Na een aantal behandelingen ( met diverse aanpakmethoden) heb ik nu al 4 maanden geen jicht meer gehad. Ook met de medicatie ben ik al 3 maanden geleden gestopt.
Ik heb Arnoud leren kennen als een fijn persoon, die goed kan luisteren en precies weet wat ik nodig had.
Kortom een vakman.

Reageer

Marion Molenaar04-04-2024 11:13

Ik krijg super veel voldoening vanhet feit dat behandeling met acupunctuur goed kan werken bij de behandeling van post COVID-19 klachten. Maar als cliënten mij dit ook terug geven in een review word ik nog blijer! Bedankt Miranda dat je dit wilt delen!

‘Eind maart van dit jaar heb ik een Corona besmetting opgelopen. Na een week van milde klachten hield ik echter last van vermoeidheid, druk op de borst en hoofdpijn.
Na eerdere positieve ervaringen met acupunctuur bij andere klachten ben ik weer naar Arnoud van DoorBraak toe gegaan. Na een paar behandelingen voel ik mij echt sterker worden; het zware gevoel is uit mijn ledematen getrokken, de hoofdpijn is veel minder en milder geworden en ik slaap rustiger en dieper.’

Reageer

Miranda02-05-2021 11:14

Super behandeling! Na een uitgebreide intake ben ik op een zeer professionele wijze geholpen. Door de oorzaak van mijn klachten te achterhalen was Arnoud in staat mijn pijn enorm te reduceren. Nogmaals bedankt!

Reageer

Remko Slokkers16-03-2021 13:47

Acupunctuur, ja of nee? Als je twijfelt, kun je gerust Arnoud consulteren. Hij staat met beide benen op de grond, vraagt goed uit, neemt de tijd en analyseert nauwgezet en professioneel jouw klachten.

Tijdens dat proces deelt hij zijn bevindingen en conclusies in duidelijke bewoordingen. Geen hocus pocus of zweverige taal. Acupunctuur is dan misschien niet de remedie voor elke kwaal of aandoening, maar voor veel meer dan je denkt. Bij Arnoud ben je zeker aan het juiste adres.

Reageer

Adriaan van Korlaar28-08-2020 15:33

Bedankt weer Arnoud!

Ik blijf zeker bij je in behandeling voor mijn algehele onderhoud ;) De behandeling geeft me echt ontspanning en haalt de scherpe randjes van mijn chronische pijn klachten af. Super hoe je altijd blijft door vragen en helemaal fijn dat ik het gevoel heb dat ik ook alles kan vertellen.

Reageer

Judith27-08-2020 19:13

Ben diverse keren voor een behandeling bij Arnoud geweest.
Het heeft me heel goed gedaan en ik heb veel gehad aan de
adviezen die hij mij naast het prikken heeft gegeven, wat betreft
voeding e.d.
Voel me hierdoor veel beter en kan hem je van harte aanbevelen.

Reageer

Ina27-08-2020 10:29

Arnoud is iemand die goed naar je luistert en er alles aan doet om achter de oorzaak van jouw klachten te komen. Hij heeft mij met zijn behandelingen enorm geholpen!

Reageer

Margreet de Boer26-08-2020 15:57

Ik ben een paar keer door Arnoud behandeld en het valt mij op dat zijn professionaliteit en oprechte aandacht voor mij in mijn behandeling eruit springen. Dank je wel voor de verandering in mijn lijf X

Reageer

Seraphim Berger25-08-2020 13:46

Reactieformulier

Reactieformulier