Acupunctuur Medemblik - DoorBraak
 

DoorBraak Arnoud Braak gemaal Medemblik

 
Logo Gezond Medemblik

Welkom

Welkom op de site van DoorBraak, Centrum voor Acupunctuur.

DoorBraak is de praktijk van acupuncturist Arnoud Braak. De praktijk is gevestigd in  gezondheidscentrum 'Gezond Medemblik' aan  Breek 18-20 in Medemblik. Binnen dit centrum werken diverse reguliere/paramedische en complementaire zorgdisciplines niet alleen onder één dak. Ze werken tevens intensief samen om de benodigde zorg optimaal te kunnen aanbieden. (https://www.gezond-medemblik.nl)

Op deze website vind je praktische informatie over wat acupunctuur inhoudt. De specialisaties van DoorBraak zijn:

  • spanning- en stress
  • burn-out
  • vermoeidheidsklachten
  • pijn
  • slaapproblemen
  • spijsverteringsklachten

Maar acupunctuur kan ook doeltreffend zijn bij andere lichamelijke- en psychische klachten. Klik hier voor een uitgebreid overzicht.

Staat jouw klacht er niet tussen, maar wil je wel weten of acupunctuur een optie is? Neem dan contact op via het contactformulier.
Ook wordt aandacht besteed hoe een acupunctuur behandeling in zijn werk gaat.

Kijk voor achtergronden ook eens op de weblog. Hierop worden regelmatig artikelen geplaatst welke meer informatie geven over specifieke klachten. Ook worden cases uit de praktijk uitgelicht. 

Corona en acupunctuur

*****UPDATE*****

Na een COVID-19 besmetting blijken veel mensen langdurig last te houden van vermoeidheidsklachten, hoofdpijn, kortademigheid en/of pijn op de borst. Ook gebrek aan concentratievermogen en conditieverlies hoor ik vaak ik mijn praktijk. Op dit moment behandel ik veel mensen die last hebben van bovenstaande klachten. Wellicht kan acupunctuur ook jou ondersteunen bij je herstel?

*****EINDE UPDATE*****

Je bent van harte welkom om een afspraak te maken. Bij de behandeling werk ik volgens het protocol dat door mijn beroepsvereniging de NVA, in overleg met het RIVM werd opgesteld om het risico op besmetting met het Covid-19 virus zoveel mogelijk te beperken. Hierover informeer ik je uitgebreid voor de eerste behandeling plaatsvindt.

 

Logo DoorBraak.png