Acupunctuur Medemblik - DoorBraak
 

DoorBraak Arnoud Braak gemaal Medemblik

 
Logo Gezond Medemblik

Welkom!

Welkom op de site van DoorBraak, Centrum voor Acupunctuur.

DoorBraak is de praktijk van acupuncturist Arnoud Braak. De praktijk is gevestigd in  gezondheidscentrum 'Gezond Medemblik' aan  Breek 18-20 in Medemblik. Binnen dit centrum werken diverse reguliere/paramedische en complementaire zorgdisciplines niet alleen onder één dak. Ze werken tevens intensief samen om de benodigde zorg optimaal te kunnen aanbieden. (https://www.gezond-medemblik.nl)

Ook is het mogelijk om in Wognum behandeld te worden. De praktijk is gevestigd in het gebouw van Kinderpraktijk Paramee, Westerspoor 13 in Wognum. 

Op deze website vind je praktische informatie over wat acupunctuur inhoudt. De specialisaties van DoorBraak zijn:

  • Ondersteuning bij oncologie
  • Allergieën 
  • Pijn
  • Spijsverteringsklachten
  • Luchtwegklachten 

Maar acupunctuur kan ook doeltreffend zijn bij andere lichamelijke- en psychische klachten. Klik hier voor een uitgebreid overzicht.

Staat jouw klacht er niet tussen, maar wil je wel weten of acupunctuur een optie is? Neem dan contact op via het contactformulier.
Ook wordt aandacht besteed hoe een acupunctuur behandeling in zijn werk gaat.

Kijk voor achtergronden ook eens op de weblog. Hierop worden regelmatig artikelen geplaatst welke meer informatie geven over specifieke klachten. Ook worden cases uit de praktijk uitgelicht. 

KENNISMAKINGSGESPREK

In een vrijblijvend en gratis individueel gesprek van een uur krijg je alle informatie over wat acupunctuur inhoudt en kun je alle vragen stellen die je hebt. Daarnaast krijg ik meer informatie over jouw specifieke situatie.

Ik vind het erg belangrijk dat je je goed voelt bij acupunctuur en bij mij als persoon alvorens je start met een behandeltraject. 
Je krijgt dus informatie over acupunctuur, jouw situatie, maar ook een gevoel bij de praktijk en natuurlijk de therapeut die je gaat behandelen. 

Wil je graag een kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op voor een afspraak: 06 29515200

 

 

Logo DoorBraak.png